Instagram

Gambar Raya Kami di Kedah

Tuesday, August 28, 2012

Sebenarnya.... tahun ni kami tak dak gambar raya berempat...sob sob sob..

Lepas balik solat, Adam dah kena culik dengan maksu. Beraya keliling kampung (kampung lah sangat kan.. hehe). kutip duit raya. So, kami bergambar bertiga je la.

Tahun ni ayah berkain pelikat :p

Ini ja la gambar kami kat rumah... Sadis tul. Dah la gelap semacam ja..

Pi beraya rumah tok, baru la pakat kumpul ramai-ramai...

Kawan baik aka pak sedara Adam. Duk ajaq Adam makan cermai atas pikap. hehe..


Tiga sekawan.. Adam, Haziq dan Shuhada.

Inilah keluarga Tok Chah. Aku berjaya kumpulkan banyak ni ja. Ada yang remaja2 tu malu-malu kucin nak join. And ada lagi keluarga yang belum tiba..

Apa-apapun, 

Bergambar kenangan di hari raya
Untuk tatapan sanak-saudara
Sebulan kita beraya
Kalau buat open house, jemput-jemput la kiter.. :)



1 comments:

Sidratul Muntaha said...

thun ni dpt sbb blik kg somi.akak ipar seme sporting.siap suh possing lagi amik gmbo.sabo jelah..

Related Posts with Thumbnails

This is a personal blog. The opinions I have expressed here is from my own, have no connection with any party, whether alive or dead unless I put the source.

Any screenshots of this blog is prohibited except for my permission! The owner of the blog do not hesitate somewhat to take legal action if privacy is violated.

Thank you.