Amirul dah Berubah..

Saturday, April 14, 2018

Dulu dan kii, banyak perubahan Amirul. Dulu kulit berminyak, berjerawat, pori tersumbat, tapi sekarang alhamdulillah dah licin dah. Amirul sekarang pun dah mulakan kerjaya dengan Mary Kay tauπŸ’–πŸ˜πŸ˜. Nak buat part time atau full time Mary kay? Boleh whtsp sis okayπŸ˜‰πŸ˜‰
.
SKINCARE FOR  MEN
.
Ada yang tanya 'sis, Mary Kay utk lelaki tak ada ke?πŸ‘±πŸ»..mestilah ade..
.
Bila skin berminyak, memang macam-macam yang akan tumbuh dekat kulit muka kita ni, terutama jerawat. Macam mana jerawat ni boleh tumbuh???✅ soalan yang bagus...hehe😍..

Jerawat ni muncul bila lebihan minyak pada kulit wajah kita ni dan ia menutup liang pori kita sehingga tersumbat. Bila dah tersumbat, minyak baru yang dihasilkan x dapat keluar dan membengkak dari dalam kulit dan muncul di permukaan kulit wajah kita. Maka terjadilah jerawat yang patut dihapuskan ni❌‼️✅πŸ‘πŸ»πŸ˜...



.
Ni haaa, sis nak share skincare for men,
.
☑1)MKMen Daily Wash. * membersih dan mengilap kulit untuk memulakan proses pengurangan tanda-tanda penuaan awal yang ketara. Boleh digunakan untuk shave sekali!
.
☑2)MKMen Facial Toner * menambahbaikkan tekstur kulit dan meninggalkan kulit berasa lega,hidrat, seimbang dan tenang
.
☑3)MKMen Advanced Facial Hydrator Sunscreen SPF30 * perlindungan matahari UVA/UVB dan menghidrat sehingga 10jam. Kompleks MKMen terpaten telah mengurangkan tampilan garisan halus serta kedutan
.
Jom whatsapp Liza 013 5606 826

0 comments: