Jerawat Batu Tak Mau Hilang 😞😞

Friday, April 13, 2018

Kesian tengok adik. Jerawat dia naik besar-besar. Jerawat batu. 😞😞

Lma dia cuba macam-macam jenis produk. Tak berhasil jugak. Jangan lah sedih.. Meh la cuba Clearproof Mary Kay.

πŸ’— CLEARPROOF ACNE SKIN MARY KAY πŸ’—

Ia diperbuat dan diformulasi dari Chorcoal yang mampu membunuh kuman jerawat.
Charcoal juga boleh menyingkirkan bahan kimia dan kotoran yang melekat di permukaan kulit dan menyebabkan terjadinya jerawat. .
Set ini sangat sesuai pada kesayangan sis yang mengalami jerawat yang sangat kronik. Jom cantik bersama sis. Yang penting no chemical!






Tahu tak bulan April ni ada promosi untuk set Acne Cleaproof?? Yang bestnyaa dapat free SPOT SOLUTION!! yeayy sangat menarik untuk bulan April! Sangat rugi tak grab! Jangan menangis kalau sold out..hehe
.
Siapa kat sini ada masalah
jerawat batu??
Jerawat bernanah??
Jerawat pasir??
Resdung yang teruk?? Ohh no!!
.
Jangan sesedih...Jangan risau. Sis akan bantu uolls!!  Sis recommend set penjagaan wajah yang sesuai untuk anda! Khas terbaik untuk kesayangan sis!


Meh la Wasap Liza 013 5606826! 😘😘

0 comments: