Jom Join "Count The Books Giveaway"!

Monday, January 27, 2014

::STICKY POST::

Assalamualaikum. Bismillahirrahmanirrahim..

Hari ni Liza rasa nak buat giveaway untuk blog Life As Mama Liza. Satu giveaway yang simple ja. So, ini dia..


Ikuti syarat yang mudah :
  1. Follow blog Life As Mama Liza.
  2. Buat satu entri ringkas berkaitan dengan giveaway ini.
  3. Masukkan Life As Mama Liza dalam bloglist blog korang.
  4. Kira bilangan SEMUA BUKU dan MAJALAH di rak secara tepat dan tinggalkan jawapan tersebut di ruangan komen di bawah bersama url entri anda. (Jawapan semua peserta akan diterbitkan di akhir tarikh penyertaan).

Hadiah menarik menanti korang!!


Seorang pemenang yang menjawab dengan TEPAT akan mendapat ni. 

(1 Quart Sauce Pan and Cover) :

  • Easy to use as .... 1,2,3
  • Start cooking on medium to low heat
  • Check the ThermoKnob
  • Observe temperature until finish cooking


Tiga pemenang tambahan akan menerima hadiah saguhati daripada produk Philips AVENT.


Giveaway ini bermula hari ini, 
27 November 2013 ~ 27 Disember 2013.  27 January 2014

Jom support dan meriahkan giveaway Liza. The more the merrier!

Update :
Keputusan akhir adalah muktamad.

Sekiranya terdapat jawapan yang sama dalam pemilihan pemenang, penganjur akan mengambil kira penyertaan yang dihantar lebih awal.


Penafian : Philips Avent bukan penaja untuk giveaway ini.








46 comments:

Kisah Si Dairy said...

saya join
http://www.kisahsidairy.com/2013/11/count-books-giveaway.html

Kisah Si Dairy said...

http://www.kisahsidairy.com/2013/11/count-books-giveaway.html
JAWAPAN BUKU :153 PCS

mama_ka0ri said...

semua jumlah buku dan majalah adalah 127 buah

tak tahu betul ke tak..main hentam jer..haha..

http://ka0rist0ry.blogspot.com/2013/11/jom-pakat-kira-buku-untuk-menang-hadiah.html

Nafira usof said...

okeh.. zura akan joint nanti~
tapikan~ naik juling jugak bijik mata nak kira buku tuh. takpe.. zura akan cuba sehabes boleh. moga rezeki berpihak pada zura. amin~

Aku Penghibur said...

ada masa lagi nak join :)

Raudzah Z said...

Kita Join Liza:

Ada 185 semuanya..
Blog liza dah ada kat my bloglist dah lama. Http://bsbloglist.blogspot.com

http://myblogsantai.blogspot.com/2013/11/giveaway-by-mama-liza.html

Aisha Fauzi said...

Bismillah saya join :)

Jawapan : 145 buku

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html

Aisha Fauzi said...

Bismillah saya join :)

Jawapan : 145 buku

http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html

YaNg AyEsHa said...

nak cuba nasib..in shaa Allah next week anta penyertaan..

Sarah Streetwise Mummy said...

160 buku.

Entry nnt aku wat once dah blk kl yer

Sarah Streetwise Mummy said...

160 buku.

Entry nnt aku wat once dah blk kl yer

Tengku Izzurudin said...

Saya join jugak.

Semua sekali buku dan majalah adalah 157. :)

http://tengku-boyz.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html

Sukma Haron said...

Saya join......
jawapannya : 147 buah

http://ceritamayapersada.blogspot.com/2013/11/count-books-giveaway.html

Nadratul Syazwana said...

Salam :) nad join.. Nad teka 147 semuanya

http://loveyoucontest.blogspot.com/2013/11/jom-join-count-books-giveaway.html

me.ronazil.ab said...

salam...saya joint ek
jawapan ade dalam entry
http://iniygpertama.blogspot.com/2013/11/adakah-anda-hebat-mengira-jom-join.html

me.ronazil.ab said...

http://iniygpertama.blogspot.com/2013/11/adakah-anda-hebat-mengira-jom-join.html

me.ronazil.ab said...

http://iniygpertama.blogspot.com/2013/11/adakah-anda-hebat-mengira-jom-join.html

me.ronazil.ab said...

http://iniygpertama.blogspot.com/2013/11/adakah-anda-hebat-mengira-jom-join.html

Suzlin Azreena Nordin said...

Join!

http://suzlinazreena.blogspot.com/2013/12/jom-join-count-books-giveaway.html

Jumlah buku dekat rak:166?

me ;) said...

http://coolpixxxx.blogspot.com/2013/12/count-books-giveaway.html

Saya join :)

Fiza Rahman said...

Ok...nak join.

Fiza Rahman said...

Ok dear. Dah join. Jawapannya: 156

Buku = 152
Majalah = 4
Total = 156

http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com/2013/12/count-books-giveaway.html

Anonymous said...

I every time emailed this weblog post page to all my contacts, for the reason that if like to read it after that my friends will
too.

My blog post ... como ganhar dinheiro na internet

lelamaisara said...

wah boleh ni join ni..insyaallah nanti nak join...

hadiyana halim said...

cm na nk join....

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Bestnyaaa hadiah..
tp mcm dah terlambat la pulak..

Muzai Samilan said...

saya join :)

jumlah buku= 150

http://mylifeonlymyworld.blogspot.com/2014/01/count-books-giveaway.html

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

hari tu aiza nak join.. tapi tak boleh masuk blog ni.. insya-Allah nak join la kalau tarikhnya dilanjutkan.. macam biasa aiza bookmark dulu, hehe..

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Liza... Ya Allah, saya dari itu ari nak join contest liza tak jadi2. Bukan apa... berpinar2 dah mata ni mengira jumlah buku tu. Hahaha..

Linda said...

Saya follow sini...

anak Wan Salleh said...

baiknya tuan blog ni

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

join segmen ini..

http://www.mizzaiza.com/2014/01/jom-join-count-books-giveaway.html

teka:145 buku dan majalah

miss fifi said...

#1 : 25 (bende kecik kat hujung tu kotak magik ke? Fifi assumekan ianya kotak la :D)
#2 : 49 (susahhhhhhhhhh...p/s:kan bagus kalau akak gune fail teballll jer :D)
#3 : 46 (my fave section, kemass *I like* <-- Tapi still susah nak kira :D)
#4 : 46 (the last four books are kinda cute :))

so sume ada 166 buah buku / naskah majalah..

*sighs* I love this challenge!

Tak menang pon takpe, sebab best :D (ingat GA buku tadi..)

http://sweetmissfifi.blogspot.com/2014/01/count-books-giveaway.html

mawar berduri said...

http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/01/count-books-giveaway.html

mawar berduri said...

http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/01/count-books-giveaway.html
Jawapan:155 buah buku&majalah.

are'na said...

http://farhanazulkafli-96.blogspot.com/2014/01/count-books-giveaway.html

are'na said...

ADA 125 BUAH BUKU..BTUL KAH??HEHE

nana kimie said...

nana join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2014/01/jom-join-count-books-giveaway.html

jawapan : 158

Diyana Wan said...

http://diyanawan.blogspot.com/2014/01/count-books-giveaway.html

Diyana Wan said...

tadi tak bgthu jumlah. saya rasa jumlah semua buku-buku tu 135. saya dah kira satu-satu tak tahu betul ke tak. harap bertuah :)

http://diyanawan.blogspot.com/2014/01/count-books-giveaway.html

Syuhada Salleh said...

156 buku..

http://www.syuhadasalleh.my/2014/01/count-books-giveaway.html

Suana Zhar said...

join...
http://suanazhar.blogspot.com/2014/01/count-books-giveaway.html

Yumida Huda said...

tekaan: 168

follower ke 323

http://umikasum.blogspot.com/2014/01/jom-join-count-books-giveaway.html

miraYANI said...

157 tak pom 158 hehheh

http://aisyah4594.blogspot.com/2014/01/jom-join-count-books-giveaway.html

shahida rahim said...

saya join..jawapan 85
http://lizayati.blogspot.com/2013/11/jom-join-count-books-giveaway.html

Lylla Azhar said...

join =) ga ni masih dibuka lagi kan? hehe http://liamsjuliet.blogspot.com/2014/01/count-books-giveaway.html