Sunday, July 8, 2012

Jom Bersih Bersama Skuad Sunlight!

Morning!!! Korang buat apa hujung minggu ni? Hari ni aku lepak jap. Semalam aktiviti penuh menyambut ketibaan Skuad Sunlight ke rumah kami. Kerja aku jadi senang bila Skuad Sunlight sudi membersihkan kesemua pinggan mangkuk yang aku tak sempat cuci. Jom ikuti aktiviti kami :

Skuad Sunlight dah tiba!!

Tanpa melengahkan masa, Skuad terus terjah dapur aku dan memulakan pembersihan.



Cute kan? Nama dia Shan tapi lupa nak tanya single and available ke tak.

Sesi penerangan bermula. Banyak info yang aku kutip. Nanti aku share ngan korang semua kay.

"Shan, sorry banyak pinggan mangkuk akak kena cuci"

"Tak pa kak. Tak dak masalah dengan Sunlight" :) 

Haha. Ayat promo sket kay.

Kan dah kata, cuci semuanya tanpa meninggalkan sebarang sisa!

Tengah jawab soal selidik. I am lefthanded. 

Tengok, lepas cuci pinggan, dorang cuci dapur lak.... Kalau korang nak cuci kereta dengan Sunlight pun boleh. Bersinar-sinar keta korang nanti.

Yeah, stok setahun Sunlight aku dah sampai. Jimat duit aku. ngeh ngeh ngeh..

Bergambar kenangan bersama Skuad Sunlight.

Sebenarnya, masa Skuad Sunlight datang ni, Adam dengan my hubby tak de kat rumah. Nasib baik lah kan? Kalau tak haru biru dorang melayan Adam tuh. Haha.. So, aku sorang je lah yang melayan. Dorang berselisih dekat lif ja..

Bila Adam sampai kat rumah ja, terus excited tengok Sunlight yang banyak tu. Apa lagi, mula la dia buat akiviti dia..

Tudia, amekaw!! Dia susun semua yang ada dalam kotak.

Pehtu, suh aku snap. Dia nak buat aksi Spiderman. Layan jela aku pun..

Argh...mama kena spiderweb Adam!!

"Hi, I am Spiderman"

~Saty tuned.. Ada peraduan menarik untuk dimenangi, satu set pinggan mangkuk CONNINGWARE untuk korang~
















3 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kemasnya dapur liza

Liza said...

Owh, Ila. Itu hanya lakonan semata-mata. Kemasnya dapur tu setelah berhempas pulas 10 hari 10 mlm sampai menjeling gak la en. hubby. Haha.

Liza Othman said...

waaaa..best nye..stok setahun tu...