Monday, June 4, 2012

Family Trip @ Teluk Bayu

Perjalanan dari rumah ke tempat percutian mengambil masa 2 jam iaitu sekitar Sg Petani, Kedah. Kami terpaksa menunggu bot selama sejam walaupun sampai sekitar pukul 2.00 ptg.

Kami yang bohsan menunggu

;
Bukan aku yang Puteri Lilin tapi Azfar yang manja tak leh panaih.  

Lega.. Bot sampai akhirnya....

Adam teruja dapat naik bot

Tapi tak puas sebab lima minit ja naik bot tu.Hehe..... 

Jom tinjau kawasan penginapan :

Ruang tamu..

Bilik kami.. Azfar tengah landing sedap atas katil.

Master bedroom, ada bathroom sekali.

Dapur yang luas. Pintu dapur tu terus ke deck untuk memancing. Semua peralatan memasak ada. Bawak bahan basah je kalau nak masak.

Apahal lak langsir ni? Sama ngan langsir kat rumah aku lah pulak. Bertemu jodoh kami di sini. Hehe..

Kami duk di rumah VIP. Sangat selesa sebab ada dua bilik air dan aircond. Semalam RM350 tetapi kami dapat special rate daripada pengusaha chalet ni sebab rumah yang kami booking tengah upgrade kabinet dapur.. :/ Dah rezeki kami...

So, sesiapa yang teringin nak mai chalet ni, sambil tenangkan fikiran, boleh la usya-uysa Jerai View Resort ni.. Boleh la berkumpul dengan family sambil mendengar desiran angin di tengah teluk ni.





No comments: