Monday, February 3, 2014

Universal Studio Singapore | Teaser

Hai, ada yang masih bercuti? Esok dah mula kerja kan? Alahai.. Bila dah cuti banyak hari mula lah kan. Hehe.. 

Tak sempat lagi nak berblog macam dulu-dulu. But I will try to update lepas ni. Hadiah-hadiah pemenang belum os lagi yer. Insha Allah bila free nanti Liza poskan. 

Saja ja 'teaser'kan gambar ni sebab gambar ni Liza ready. Hahaha. Jahat.

Kay lah. See you in the next entry!


14 comments:

Farah Waheda Wahid said...

sweet family piccas... *_^

yana yani said...

wah serba merah...sweet
saya dah keja dah kak =)

Liza Yati said...

Farah - tq tq. Hehe..

Liza Yati said...

Yana Yani - sempena gong xi gong xi. Hehe. Selamat bekerja yer.

BM said...

Memang jahat!!! Bercuti tak ajak! :)
Bilalah nak merasa sampai USS tu! huhu

Aku Penghibur said...

sweetnya.. happy family seronok pergi jalan-jalan

p/s : harap dapat vote blog acik untuk favorite lifestyle blog di media social awards. cara-cara ada di blog acik

Yumida Huda said...

wah beznye ke uss. terngin gak ne ke uss 1 hari nanti

Liza Yati said...

BM- hahaha. Nak ajak tp tiket dah beli lama dah. Hehe. Alasan.

Liza Yati said...

Aku Penghibur - inshaAllah will vote for u.

Liza Yati said...

Yumida- inshaAllah. Best bwk anak2 main kat sana.

ANIM said...

sekolah kak tak ambil extra cuti CNY lah liza..3 hari saja..huhu..

p/s lum pernah sampai lagi situ..

Liza Yati said...

ANIM - tak pa la kak. Tak payah nak ganti dah kan.. Esok dah kerja neh. Huhu..

ayu said...

bestnyaaaaaa....

irmafittaputri said...

wit wit...jenjalan sakan