Wednesday, February 4, 2015

Percubaan Pertama untuk Kanak-kanak Dua Tahun

Assalamualaikum.

Hari tu, Arissa dapat tempahan diaper cake untuk toddler lelaki dua tahun. Owh ok la kan.. lebih kurang setahun je. Tapi, tiba-tiba ada pesanan daripada sender. Dia kata kanak-kanak dua tahun tu cam empat tahun. Aik? Besaqnya~ Dak tu membesar bagai johan gamaknya. Hehehehe..

Tema, warna, semua suka hati saya. So, saya pilih black and white. Di tambah dengan warna penyeri , merah!

Saya buat sambil membayangkan wajah kanak-kanak ni. Yang katanya lasak.

So, terus Arissa letakkan keta hotwheel dua bijik. Ngeee.

Set ini mengandungi :
1. Diapers (14)
2. GAP (two pieces)
3. Washcloth
4.  Whotwheel cars (2 )
5. Decorations.

Dah selamat sampai kepada penerima. Terima kasih kerana menempah dengan kami.

Untuk tempahan, klik contact us atau email kepada diapercakesbyarissa@gmail.com.



2 comments:

aisy haiqal said...

cantiknya...best klu bagi hadiah kat orang ek...harga camne ye??

Diapercakes by Arissa said...

Harga berlainan ikut jenis. Utk harga di atas, bermula dr rm80. WA 013-5606826 utk details.