Saturday, February 14, 2015

Sweet Surprise | Happy sangat dia

Assalamualaikum. Semoga hari ini lebih baik daripada semalam.

Belek-belek balik entry kawan-kawan, Liza terjumpa review produk kami.

Penerima happy sangat bila my customer buat surprise diaper cake as babygift kat Baby Razeen.

Sweet laaa dua orang bff ni. Semoga persahabatan kekal selamanya.


Alahai comeinya Razeen dengan shoe socks tu.

And Suzie sangat sporting dan baik hati kerana sudi berkongsi feedback dengan semua. Tq soo much Suzie. 

Harapnya my customer semua berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami sediakan.

Untuk tempaahan,
Email kami di diapercakesbyarissa@gmail.com atau SMS / Whatsapp 013-5606826.

Have a nice weekend ahead.




6 comments:

ANIM said...

liza...
tahniah...terkejut juga kak anim bila masuk sini..
ingat salah blog...

Diapercakes by Arissa said...

ANIM- haha. Kan dh kata. Totally changed. ;)

Wan Amira Wan Salleh said...

thanks Liza.. rasa puas bile Suzi suke :)

Mama Zharfan said...

Baru terjumpa ur blog hehe..i'm expecting dua org anak sedare by year end..insya Allah nak order diaper cakes dari u nanti ;)

Diapercakes by Arissa said...

Wan Amira - Welcome Mira

Diapercakes by Arissa said...

Suzie- boleh sgt2 Suzie. Nanti whatsapp Liza terus kay!