Thursday, December 22, 2016

Comelnya Bantal Sulam 7 Hari Mencintaiku!! 😍😍

Assalamualaikum. Ramai tak peminat drama 7 Hari Mencintaiku kat sini? Mesti ramai kan?

Kalau tengok cerita tu, tak sah kalau tak nangis. Uwaaa!!!

Korang nak bantal comel 7 Hari Mencintaiku tak?
Comelnya!!!!

Nak kasik percuma je ni taw.

Korang nak tak?

Jom join Like Contest ni di facebook Hadiyana Enterpise.

Bukan itu sahaja, kami menyediakan pelbagai lagi perkhidmatan dan produk yang ohsem.

Anda boleh tempah sulaman pada baju, tudung atau apa sahaja material kain mengikut kehendak anda. Customize gitew!.

Boleh hubungi 013 5606826 atau terus ke Hadiyana Enterprise 013 5151844

2 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

amboi amboiiii cik mek molek liza nie sekaranggggg

Arissa Shoppe said...

apa yg sekarang Ila? hahaha.