Let’s Lipstick Party πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Sunday, April 22, 2018

Hello orang Sg Petani, Kedah dan Perlis!! Let’s party with Mary Kay!!

Liza menyediakan kelas kecantikan percuma, setiap hari. Boleh ngedate set time bila korang free. Jangan salah faham. Bila kita jaga muka nak cantik kena yang muda-muda saja. Yang berusia pun boleh dan layak cantik tau. Cantik tu kita yang bina keyakinan. Bukan dari cakap-cakap orang tapi dari dalam diri kita. Pernah dengar kan, kecantikan tu datangnya  dari dalaman. 😘😘

Lip color form Mary Kay. Cantik dan mengancam. Yang ini Semi Shine Lipstick.

Warna-warna mengancam Semi Matte Lipstick

Liza pakai ni Poppy Please Semi Shine untuk muka garang nak marah anak murid yang tak reti nak jadi baik sesaat pun. Haha. 

Beautiful rite?



Selain lipstik, korang bleh try other make up and skincare. Jom ngedate!

PM Liza 013 5606826.










1 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Kak Mirror membalas kunjungan.
Moga bisnes terus maju.