Thursday, September 2, 2010

Which Theme Park You Prefer?

Selama umur aku dah 28 tahun ni, ada la dua tiga kerat theme park pergi So, what's next? Kalau lah dikotakan janji, hujung tahun ni ada lagi satu theme park yang best nak pergi. Kalau pergi lah.. Tapi mungkin tak sama lagi seperti sebelum ni sebabnya :

Dulu belum kahwin, boleh main habis-habisan semua game. Outdoor, indoor, wet land semua belasah.
Sekarang dah ada Adam, so terbatas sket la pergerakan. Kalau nak ganti-ganti main dengan hubby, tak best pulak. Sekarang dah tua, maybe darah gemuruh dah naik. Ye ke? So, mungkin tak sama lah kali ni.

So, pernah pergi Bukit Merah Lake Town Resort, Tambun The Lost World, Sunway Lagoon and Genting Highlands. So, paling best Genting Highlands la sebab pergi dengan hubby, main semua benda...Masa pergi kali kedua bawa Adam, dah kureng. Lagipun Adam tengah eczima teruk masa tu. Semua orang tegur pipi dia. Huhu..cian Adam....
Saat manis di Lost World. Nampak tak inai di tangan dan kaki tu?

Genting Highland Theme Park.. Main slow motion game jer.

Bila lagi nak main kat Theme Park?? (umur dah lanjut, ada hati nak jadi cam budak2)




   

No comments: