Friday, February 25, 2011

Dondang Sayang Perahu @ Tasik Putrajaya

Esok dah cuti la. Korang ke mana? Aku tak ke mana lah, menghabiskan sisa dan saki baki kertas untuk ditanda dan dipagkah. Tapi, ada satu tempat yang aku teringin sangat nak pergi...

Amik kat website dia

Aku teringin nak naik Perahu Dondang Sayang. Dah termimpi-mimpi aku pergi kat sana dengan hubby, then ada photographer tangkap gambar kami berlatarkan laut... Kami minum air kelapa segar di atas perahu sambil bermadu kasih. Ah... melewati pemandangan yang cantik-cantik.. Terlihat kehijauan Taman Botani, Masjid Putra dan kawasan pentadbiran yang gah, megah berdiri...Tapi sayang sekali, ia hanyalah mimpi... haha.. poyo~

Ni aku survey harga, tak de lah mahal sangat cuma aku fikir, kalau weekend mesti lah penuh kan?


Ada tak sesiapa yang pernah naik? Best tak? Rasa cam nak pergi la.......




    

No comments: