Tuesday, October 4, 2011

Colmar Tropicale, Bukit Tinggi

Cerita last weekend. Bila my MIL datang sempena my SIL convo.. We decidde to join them to Bukit Tinggi. Walaupun dah pergi masa Adam baby dulu, tapi nak jugak meramaikan majlis. Hehe.....

Kami bertolak dalam 8.30 am. Teringat dulu kami bertolak lebih awal, dalam 7.30 am. Naik kat atas sana pagi-pagi baru best, sejuk... Nak nak pulak kalau hujan. Lagi la terasa konon-konon cam kat France.. Berangan jer lah kan sebab kali ni kami sampai dengan cuaca yang cerah, terang benderang.

Snap gambar semua guna tripod.

Baby Zarra yang tengah nyenyak tidur..

Posing senget semacam je..:p

Posing dengan Tok lagi senget. Heh!

His new cousin.. 2 month ++ Baby Zarra

Actually kami dah tak beriya nak bergambar sebab aku jalan super slow. Adam lak lari-lari ke sana sini. My hubby yang guard dia. So, tak de la bergambar sangat. Lagipun, dah kali kedua datang.... So balik-balik snap gambar kat depan 'twin tower' tu....

Three of  Us. Will be 4 soon.. :)

Lepas ni, kami jalan-jalan ke Japanese House. Cabaran tul bagi ibu mengandung...





7 comments:

zaidah said...

gigih ibu mengandung berjalan sakan...

LYAfrina said...

aduhai..kemain lg anak teruna liza bposing... lya x pnah smpai lg sini.. insyallah..akan pjak kaki ke sini :-)

ayu said...

Bagus berjalan2 di hujung2 pregnant ni…btw, ayu tak pernah sampai lagi…teringin nak pergi gakkkk

PUANSTOBERI said...

comey la ibu pregnant ni. :)

Sekali je penah pegi sini. Thn bila tah. Lama giler da rasanya. Tkpe, nati bebila bleh pegi lagi. :D

Liza said...

zaidah~bab berjalan, mmg kena gigih.

Lya~xpa, dekat je. Bila2 boleh turun dari Ganu.. :)

ayu~A'ah. Boleh bersalin awal kan? Hehe

Pn Stoberi~tq. Kembang semangkuk. Pergi la, sesuai utk rilek2 hujung minggu...

e.l.i.z.@ said...

belum jejak lg kaki ke sana..tingin nk bergambar ngan bangunan lawa itewwww

mama tisya said...

aritu bln 6 pegi sini tp tutup..tktau la kot ada jln lain..keciwa gk tk dpt pegi...last pegi pn time pregnant 2007