Teringinnya Nak Belit-Belit Tudung Cam Dena Bahrin

Tuesday, June 19, 2012

Hai, saja nak update jugak tengah-tengah malam ni...

Sekarang ni kebanyakan anak-anak muda pandai menggayakan tudung. Sangat cantik bila tengok macam-macam gaya tudung.. Ada yang belit-belit dengan shawl, yang belit-belit dengan pashmina tapi aku paling suka belit-belit dengan tudung bawal. But, masalahnya... aku ni tak berapa reti nak belit kemas-kemas... Ada gak percubaan nak belit-belit tudung ni...

Belit-belit ngan tudung ni cam biasa jer, senang.

Kadang-kadang just cuba-cuba..

Ni just pakai cotton inner dgn tudung bawal biasa.

Paling teringin nak try pakai tudung belit-belit dengan bawhy bawal.

Sumpah tak jadik.

 Serabut + Muka bolatt + pin tercabut = last skali tertanggal.

So, better lah aku belajaq banyak-banyak dulu dari Youtube tuh. Banyak-banyak video aku search, aku tetiba sgt adore dgn sorang budak ni. Baru kenal (melalui Youtube)..

Dena Bahrin dengan tutorial bawal plain dia tuh.. Sangat cuteeeeeeeeee..... Rasa cam anak patung jerk. Specially masa kena lamar dgn tunang dia tuh :)

Ada lagi video tutorial lain yang menarik. Korang suka fesyen tudung camna?

~Jom study tutorial tudung bawal plain~

4 comments:

Miss Mirror a.k.a Sam said...

Oh..Kak Mirror dah lama tak membelit tudung, ada stock shawl byk pun last2 jadi hiasan almari, dah bosan dgn inner yg ada. Tgh nak cari inner berawning yg mcm Liza pakai tu tp nak gi beli pun tak sempat2 lg.

ct rahani said...

suka jugak dgn tudung belit2 nih.. tp sama jugak x reti nak belit2.. last2 pakai tudung sarung gitu je lg senang.. hehe..

salam kenal jugak.. tq sudi singgah blog kiter.. :)

ieda said...

huhuh akk pun pernah berangan nak belit2 .. tapi ada sekali tu hubby cakap , x yah lah yang .. dah macam oprg x sudah ! .. huhuh terus malas pandang .. ekeke ;)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

oo itu namanya cootan inner? nanti ila carik