Monday, September 24, 2012

Quick Update About Moo Goo Product

Belum tidur sebabnak marking paper. Tapi sempat lak aku surfing pasal Moo Goo Product ni. Alang-alang my husband suh tunjukkan, supaya boleh dia carik kat Penang sana kan? So, aku kongsikan sekali la kat sini.

Actually dah terlintas baca sebelum ni tapi buat tak tahu ja. Selama ni kami memang sapu hydrocort / Elomet yang kebanyakan tahu ada steroid (% yang sgt kecil). Tapi Moo Goo ni non steroid kay. Aku baru nak baca pasal Moo Goo ni. So, jom la sama-sama kita study kat sini. Blog yang memaparkan berkaitan ekzema. Pengalaman sendiri di mana anak-anak penulis mengalami masalah alahan.

Share sket kat sini tempat-tempat yang boleh dapat produk Moo Goo ni kat Penang :

Penang
Organic Life
Ayer Itam04 828 7015
Nature Care PharmacyBanyan Baru04 644 7378
Extra Care PharmacyBatu Ranchang04 656 5234
Neighbourhood PharmacyDato Keramat04 226 1101
Citywellness PharmacyGelugor04 656 4098
Ego PharmacyGeorgetown04 226 4529
Panacea PharmacyGeorgetown04 227 8168
Ireland PharmacyJelutong04 283 6001
Pure PharmacyJelutong04 282 2753
Mega Kulim PharmacyKulim04 4912168
Neighbourhood PharmacyMacalister04 229 7208
Apro PharmacyPrai04 399 5670
Bio-PharmalinkPulau Tikus04 226 7759
Ego PharmacyPulau Tikus04 227 8318
Welling PharmacyPulau Tikus04 228 2628
Y.W. Yong PharmacyPulau Tikus04 226 5819
EBM PharmacyPulau Tikus04 227 6367
Bagan (Farlim)Farlim04 828 8477
City WellnessGreen Lane04 656 4098
The Pill House PharmacySg. Ara04 645 5731
Sri Nibong (Aziz)Sri Nibong04 644 2863
Pure PharmacySunshine
Sri Nibong (Mahsuri)Sunshine04 643 2703
Sri Nibong (Perkaka)Perkaka04 659 5826
Georgetown Pharmacy/TescoTg. Tokong04-8993668
Panacea PharmacyGeorgetown, Lorong Selamat04-2278168
Yadee Wellness PharmacyBukit Mertajam04-5374001
Farmasi MediProBukit Mertajam04-5300588
Farmasi Sri Nibong (Perkaka)Perkaka04-6595826
Farmasi Bagan (Farlim)Farlim04-8288477
The Pill House PharmacyTg. Bungah
04 890 7899

 

~Kita cuba selagi mampu~