Restoran Senandung Malam @ Pantai Bagan Lalang

Tuesday, January 1, 2013

Kalau anda ke Pantai Bagan Lalang, jangan terlepas peluang untuk makan di restoran makanan laut, Senandung Malam. Tidak menghampakan kami sekeluarga.

Setelah penat berjalan di kaki pantai, atau melarik benang layang-layang di pantai, singgah ke sana di lewat petang. Tapi jangan terlewat ke lewat malam kerana pengunjung yang datang bakal mengejutkan korang. :)

Kali pertama sampai ke sini.



Kami pasti ke sini lagi :)

Selain daripada terpaksa mengharungi barisan panjang untuk memilih makanan laut selama sejam lebih, aku boleh bagi jaminan OK!!! sekiranya korang makan di sini.

Kami memilih :
Pepahat - masak pedas
Ikan kerapu dan pari - bakar (pedas)
Udang - masak sambal (asalnya nak goreng butter tapi butter habis)
Sotong-goreng tepung (Perlis' still the best!)

Semuanya ni untuk 4 orang makan.

Kesemua makanan dia pedas, di mana ia sangat sesuai dengan kami, geng-geng lidah Utagha.:)


Bayaran yang agak murah iaitu RM93.60. Murah kan?

Kalau korang tak sanggup mengharungi barisan panjang, boleh buat tempahan awal iaitu sebelum tengah hari. Tempahan ni termasuk lah tempahan meja dan menu. Boleh call no ni 017-3432908.






5 comments:

nadia said...

murahnyaaaa kak! seafood biasa ikan saje pon kadang2 dah boleh cecah 80 hinggittttt

Liza said...

Memang murah lah.. Cuma sotong goreng tepung dia xbest.. Yg lain sedap.

lelamaisara said...

best nye nama restoran tu...murah palk tu kan...


mcm ne nak follow blog ni..tak jumpe plak button follow tu

Sidratul Muntaha said...

mahey lagi rasanye..
so far sama rate mcm kat jeram jugak
klu nsib baik
dpt la yg bukan dlm peti ais
nsib tak baik..
huhuuuh...
selalu mkn kat bagan lalang masa keje sepang..
nak mkn seafood boleh la kat sini..
lama tak ke situ..
hoho.
adelah dekat 6 thun

wan nurul hezrina abd halim said...

bab2 makan paling ditunggu tunggu=)