Monday, March 31, 2014

Kasut Online Untuk Wanita



Kalau sebut pasal shopping, apa yang korang paling giler shopping? Handbag? Kasut? Baju? Jeans? Ke korang giler SEMUA?! Haha

Liza sebenarnya paling suka shopping kasut. Untuk tukar-tukar dan untuk matching-matching dengan baju. Hehe. Tapi, disebabkan buat masa sekarang tak sesuai nak shopping heels, so Liza memang mencari-cari kasut yang sesuai dengan keadaan Liza sekarang. Pastinya flats yang ranggi, sporty dan SWAG. :D
LARRIE antara jenama yang selalu menjadi pilihan Liza kerana design kasutnya sporty dan selesa.


Banyak je kasut online yang boleh didapati dalam pasaran untuk semua golongan umur. Korang yang suka kasut untuk bergaya ayu-ayu, manja-manja pi kenduri-kendara, atau untuk bersantai di tepian pantai, boleh dapatkannya dengan mudah.

Sukanya dengan kasut EZRA  2 Tone Slip on Loafer ni.
Sandal EZRA ni untuk pemakaian kasual.


Ballerina flats pula sesuai untuk golongan remaja seperti Liza (eh silap ek?) dan buat mereka yang tidak suka memakai kasut yang bertumit tinggi (ini memang Liza). Ianya dipakai untuk aktiviti kasual dan memberikan keselesaan buat tapak kaki anda untuk dipakai sepanjang hari. Kasut flats dilihat akan terus popular dengan adanya rekaan menarik dihasilkan secara berterusan.

Kasut ni sebenarnya menggambarkan identiti dan citarasa seseorang. Ada yang tak suka dengan kasut ribbon-ribon tapak tinggi. Tapi ada aja yang minat begitu kerana citarasa kita berbeza. Liza lebih suka kasut rata (flats) yang selesa dan mudah bergerak. Mungkin kerana Liza sukakan yang simple dan sederhana. 

Tapi, untuk ke sebuah majlis makan malam adalah tepat untuk memilih memakai heels berbanding sekadar flip flop biasa. Mesti korang akan kelihatan lebih sexy mexy!

Amacam?! Ada bran??

Kalau korang mahu mendapatkan dan beli kasut secara atas talian boleh saja dapatkan di Zalora. Sebagai destinasi online shopping Malaysia yang terbesar, mereka menawarkan koleksi kasut wanita dan juga lelaki yang cukup menarik daripada jenama-jenama terkenal. Apa yang lebih hebat ialah kesemuanya boleh didapati dengan harga yang berpatutan! 

Jom layari laman web Zalora Malaysia untuk informasi koleksi kasut terkini yang ada di sana.

~This sponsored post is from ZALORA MALAYSIA

9 comments:

syalinda johari said...

kak liza, cantik2 comey kasut2 ni..
tapi Linda mmg takleh beli kasut online, kaki jenis gedabak mcm ni.
before ni order online, balik pakai mcm tak brapa nak selesa..hahahaa

Nafira usof said...

Salam Liza..
peknen ke skrg.. x boleh pakai heel tuh.. hehehehe.. kalo betol, tahniah yer.. :)

Zura mmg x boleh layan shopping on9 nih.. semua lah berkenan kt mata neh. semuaaa nak rembat.. hehehe

Nafira usof said...

Salam Liza..
Peknen eh?? x boleh pakai heel tuh??
hehehe.. kalo betol, tahniah yer~

Zura memang x boleh layan kalo shopping on9 neh. semua lah nak di belinye. hehehe

yana yani said...

ingat buat online business =)
tapi kasut dekat zalora memang cantik-cantik =)

Bin Muhammad said...

Belum pernah lagi beli online...lebih suka yg nyata depan mata. Akan datang xtau le...mungkin kot

Liza Yati said...

Syalinda- sama la kita. Jenis berkaliber kakinya. Hahaha.

Liza Yati said...

Nafira - hehehe... rambang mata kan. Cantik2 semua..

Liza Yati said...

Yana yani - tak la. Nanti2 xtau la.

Liza Yati said...

B8n Muhammad - liza kalau berkenan , boleh je online. Nak lebih puas hati, try kt kedai la kan?