Monday, March 23, 2015

Comel Tak Saya?

Assalamualaikum.

Ada yang jenguk-jenguk laman Arissa? Terima kasih kerana mengunjungi laman kami. Jemputlah tengok koleksi diaper cake kami yang comel-comel ni. 

Secomel baby-baby ni.

Baby Delisha dengan Elmo set. Macam sepakat plak bila Baby Delisha pun pakai baju Elmo.

Set ni pun sampai terus ke tangan baby comel kat bawah ni.

Si muka jambu ni. Tak lama lagi dah boleh main dengan Teddy. ;)

Comel kan baby2 ni. Geram tengok baby taw. Nasib Arissa ada sorang baby habuan untuk melepaskan geram. Nak gomol2.

My 3rd son.

Kami menyediakan perkhidmatan penghantaran diaper cake sekitar Kuala Lumpur. 

Boleh jugak Cash On Delivery di 
1. Mid Valley City
2. Giant Bandar Kinrara
3. Mana2 tempat sekitar KL.

Hubungi kami di 013 5606 826 untuk tempahan.


5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

comeynye anak lizaaaa....

Fiza Rahman said...

Cutenya ☺

Nad MamaZN said...

comel sgt

Diapercakes by Arissa said...

Uit. Org tanya diaper cake. Bukan anak I. ;)

Diapercakes by Arissa said...

Uit. Org tanya diaper cake. Bukan anak I. ;)