Sunday, November 27, 2016

Cash Out Je lah.

Agaknya, blogger-blogger aktif berapa ribu la pendapatan dorang sebulan yer? Saya yang bukan blogger memang dah tak ada pendapatan daripada blog. Dulu merasa la dua kali cash out. Itupun ratus-ratus ja. Huhu.

Sekarang, lagi laaa. Blog pun dah bertukar fungsi. 😁 Belek-belek, ada rupanya duit nuffnang. Tapi kan.... 😂😂😂 

Habuan beli susu Anas boleh laa. Cash out je la daripada terbantut kat situ. 

                      Last ads clicked 2014.

K guys, so di kesempatan ini, nak ucapkan selamat bercuti dan selamat berjalan-jalan! Ke korang goyang kaki jadi suri rumah, main dengan anak-anak macam I aje? 😄

Daaa~

1 comment:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha.. sama je..ila pun baru cash out..amount mcm sama je kiki