Friday, November 18, 2016

Personal Shopper Bella Ammara

Hi guys. Feel like wanna write something on the blog. hehe..

When you go shopping, do you prefer to choose yourself or let your friends do it for you? Me of course choose by myself as I can touch and feel the material and the texture. Lagipun the boutique is just nearby to my house.

But, it is sooo okay if you have a good personal shopper like me. haha. So you can spend time with the other activites instead of rushing or stuck in crowd during sale. But believe me, branch SP paling best. During sale or not, I still can shop happily on weekdays. Tak ramai orang!

The first day shopping on hijabista sale.

On the next day, shopping again until sales person tu tanya "akak ni personal shopper BA ka?" 

Haha. Tak la dik. Tapi nak offer bleh jugak. 😂

Kami kasik free brooch je lah kak 2. 😄

Brooch pun brooch laaa..

So how about you?



Do not hesistae to contact me if you need help during Bella Anmara  Sale. not just BA but also ZAWARA, RATU, ARIANI or even BENANG HIJAU. Kena kuatkan hati bila duk di SP ni. Semuanya ada dan serba dekat!. ✌


5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

SP maksudnya sungai petani ke? liza dah pindah ke?

Arissa Shoppe said...

Ya ila. Liza dah pindah!! ;) Kalau dtg Sg Petani, roger2 la. Singgah runah Liza nantu.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ye ke? tak jumpa jugak kita kan?

Arissa Shoppe said...

Tu laa. Ada aje kekangan. InshaAllah ada rezeki kita jumpa nanti. Kot2 p jenguk rumah Semenyih. 😆

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)