Tuesday, October 26, 2010

Balok SeaView Resort : Family Day

Awas!! Ni entry yang penuh dengan gambar. Sebelah petang kami ada sukaneka. Macam-macam acara budak tadika kami main... Jom layan!!

Acara 1 : Susahku susahmu jua...

Ni ahli kumpulan aku. Kumpulan 2. Kak Yati dah ready nak bawa bola ping pong dalam sudu.

Aku kena kepit belon daa.. Lompat susah, jalan pun susah..


Ni permainan belaian mesra... Memang abis mesra dah aku baling belon tu.. namun pecah jua di tanah..

 
Tendangan maut daripada aku.. Agak-agak gol tak bola tuh? hehe...

 Aksi-aksi best dari teachers... Sapa yang berjaya menjaringkan gol?

Abis acara sukaneka, ada acara untuk ladies!!!! Smile!!!

Dah mula dah....

Dah macam ratu kolam dah aku tengok masing-masing...Masuk Mang**.haha

Gediks!

Gambar ni paling best. ada pulak la makhluk sesat kat belakang tu. Dah jadi kepala keretapi daa..

Masing-masing yang letih melompat, layan mandi kolam.. Aku join cikgu2 laki main volleyball
Best dah lama tak bersukan. Tapi agak lupa nak main benda alah ni. Hentam sajalah.. Dari tampar, tendang, tanduk pun ada.. Sakit kepala aku...

Kawan-kawan, waktu-waktu macam ni memang best kan? Tambahan untuk Asrina yang akan berpindah ke JPWP...Saat ini pasti menjadi kenangan terindah kita... Masti kita akan merindui saat-saat di Balok.. Inilah Hari Keluarga Pertama kami..

~Lotih eden. Sampai hari ni sakit betis dan lengan~





2 comments:

Anonymous said...

hmm..jelesnya tgk korg..time ni mmg nk p sgt..tp last minute cancel...mcm2 pkir...ada hkmah kot x jd p...(nk mnyedapkan hati..)huhuh..

Liza said...

Wei, kesian tak dpt pi. Pasai apa tak pi? sapa ni yg? Nanti sat Liza check sapa tak pi ari tu.. :)