Saturday, January 1, 2011

Universal Studio Singapore

Ramai dah tau aku tak dapat masuk Universal Studio sebab tiket dah habis. Tapi, kami ni cam tak leh terima kenyataan. Masa sampai je kat USS ni, hati masih berharap agar ada lagi dorang reserve walk in ticket...

Sampai-sampai je, Adam nampak kolam ni... 
Macam biasa la, pencinta air ni terus terjah kolam..


 Korang nampak tak, SOLD OUT!! 
 Actually ticket sold out until 3rd Jan 2011.

Kami ubatkan hati masing-masing dengan bergambar depan globe ni...

Ish, orang ni, Spoil gambar kami! huhu..

Suka gambar ni.. :) Happy family...

Itu ajer.... Kami bawa hati ke Marina Bay. Jalan-jalan makan angin sampai kembong.

~Selamat Tahun Baru 2011~




    

8 comments:

ayu said...

tak pe la liza...lain kali boleh pergi lagi ye..

Liza said...

:)

Liza said...

mmg ramai org, kami sekeluarga ada kat sana from 22 to 26, tiket universal studio dah beli 3 bulan awal via internet kalau tak mesti takleh masuk gak...so shopping tak

Liza said...

Liza, saya tak shopping pun kat sana. Mmg pergi semata-mata mkn angin jer..

mimiaseema said...

salam..
sy n hubby teringin sgt nk g USS tu p km xfhm n xth cara nye...tau x brp hrga tiket msk dlm tu?mcm mn nk g sana?

Anonymous said...

senang je cik mimi klo naik bas dr kl trn kt ciq bangunnan sultan iskandar jb, ada kt dlm tuh bus ke sentosa tambang rm 5 drjb ke uss tu dlm 40 min aje...tiket uss tu klo xsilap dlm 70 sin dollar

Anonymous said...

klo nk pegi siongapore naik lrt je sng kt sane bole ambik tuirist pass harga 8 dollar korang bole naik semua bas & LRT/MRT kat singapore dlm masa 24 jam. kat sane semua tempat bole pg naik LRT/MRT je sbb diorg punya MRT keliling pulau tuh...

Anonymous said...

saye dah pergi bulan 3 ari tu..bajet ciput..pergi berdua dgn hb melalui tour agensi...rajawali bintang..senang & mudah..bayor jer semua siap..tiket uss + transport pergi balik..dpt free tiket museum lagi..memang enjoy kat sane...rase nak pergi lagi..tp kena kumpul duit..ari tu x abis pun rm1000..sebenier pun beli sikit2 jer....betul2 bajet..heheheh..