Friday, July 22, 2011

Genting Theme Park l Indoor Park

Bila malam menjelang, kami terjah indoor. Semua Family Rides kami pulun. (Eh, Ferris Wheel tak naik la, ayah....) Tak banyak yang dapat naik. 3D Pirate Story tak Adam masuk sebab Adam tak lepas minimum height. Kena bagi Adam makan toge banyak-banyak lepas ni. Haha....

Jom layan piccas....

                       Ride de Paris ni Adam naik sampai tiga kali..huhu..

                                   Reindeer Cruiser yang agak boring..

                       Venice Gondola.. Adam dah ngantuk nak bergambar...

                                                           Carousel..

Adam naik lagi Ride de Paris setelah kecewa tak dapat naik bumper car.. (Adam kecewa ker ayah yang kecewa?)

                                     Last kopek malam tu...Happy riding!!

                                                 Good bye Genting!!

                                                             ~Daa~








3 comments:

syamsiyati said...

makan toge blh jadi tinggi ke...kalau dah tahap matang mcm kite ni, menjadi lagi tak?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tak pening ke liza? ..ila kat umah ne.. hari2 jenguk blog liza tapi tak leh komen.. penah pakai kawan punya labtob pun takleh komen..mm nasibla hubby punya leh...

Liza said...

Syamsiyati~haha.. masa kecik2 dulu mak liza suh mkn toge bg tinggi. Ntah la betul ke tak.. Yg liza tau toge ni boleh menggalakkan kesuburan.. :)

Baby~Ila, Liza pun xtau apa masalahnya... Dah try tukar settings kat comments tu... huhu...