Wednesday, July 20, 2011

Genting Theme Park l Outdoor Park

Cam tak de masa nak berceloteh sebab curi-curi masa semalam... Actually, kami pergi sana just on weekend. Stay one night at First Hotel (senang ke theme park dan murah)

                                         View dari bilik hotel 17905
Kami hanya dapat check in pada pukul 12.00 pm. Nasib dah booking hotel dan tiket theme park. So, tak de lah berjela-jela menunggu. Plus, sekarang dah boleh self check in. Guna kiosk jer...

Adam dah terlentok atas bahu ayah, letih main.. Haih, baru tengah hari Adam...

Tapi punyalah kami tak kasi dia tidur, kami kejutkan dia lepas check in hotel tuh. Rugi lah Adam tak main puas-puas.... :p

Nilah gaya budak ngantuk kena paksa main. Haha... Adakah kami 'kejam'?


Tengok mata Adam, steam giler sambil ayah cuba menghiburkan Adam.

                                                  Dah mula 'bangun'...



Seronok tengok gelagat Adam yang sangat happy. Berjalan sambil melompat-lompat dan skipping gembira. Mama yang terpaksa berputih mata tak dapat naik space shot, corkscrew dan cyclone. Tak pe, tunggu bila baby besar nanti. Malam nanti Adam nak 'kampoi' (pulun) main Indoor Park pulak..

See ya!














4 comments:

eim said...

bestnye adam jalan2 genting ... tak sejuk ke tu relax je tengok adam ..

Liza said...

Eim~Adam memang kebal. Tidur malam kat Genting pun tak berselimut...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila tabik spring dgn liza prgnt pun masih bjalan..ila masa prgnt mmg bosan setahunla tak bjalan... muntah sana sini pastu nak pitam.. kesian tgok hsbd & amana masa tue.. masa prgnt amana pun sama.. so anak ke 3 ne nak jarak supaya semua dapat merasa bjalan sana-sini (kiki jalanlah sangat)

Liza said...

Baby~Alhamdulillah, Liza kurang alahan.. Alah cuma bulan ke 2-4 jer. Tu pun tak lalu mkn ja... Masa Adam dulu langsung tak alah.. Tapi penat jugak sebenarnya..