Tuesday, September 11, 2012

Cheese Nan with Chicken Tandoori Kapitan

Makanan ni diperkenalkan oleh Mr hubby masa first dating kami enam tahun dulu (wah...dah lama kan?)

Aku terus jatuh cinta. Tapi careful, bawang besar dia mentah kay :p Sapa yang tak suka, jangan makan!

Boleh katakan setiap kali pi Penang, mesti beli lah makanan ni. MESTI kay.

So, masa keluar sepital minggu lepas, otw nak pi airport sempat la kami menyinggah...beli 2 pek take away. Tak sangka rupanya packaging dia dah maju.

Dah lama ka di bungku camni?

Dua kotak ni untuk AKU!! Thengs B kerana korbankan nafsu u tu.

So dah kenyang boleh la berlepas.

Tajaan baju oleh Mak Teh. :)

Ada peminat Kapitan??






6 comments:

h-huda said...

Kapitan mana neh? Aku suka gilos jugak tandori ngan nan cheese dia. Kuah dal, pudina ngan apa benda ntah satu lagik kaler merah tuh. Nyum2. Nak ajak husband i ols pi la balik neh. Craving. Kat Perda ada jugak, depan jusco.Hihi.

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sedap ke. ila nie psal mkn tak adventurous sgt. hubby yg kenalkan dgn roti nan. pestime.mkn kat melawati.hsbd kata nan kt siru sedap sbb kuah pudina. ila dgr je terus teringat ubat gigi haha

Liza said...

Kapitan Dom Palau. Hehe... Au xtau Nama Ida, Dik HUD. AkU tau min ja.

Baby- sedap la Ila... Memang feverret nih

h-huda said...

Satu lagik plum.Hihi.

Anonymous said...

me too!! sedapp sgtt..i loike... kak deqwan ni.. mqi penang singgah umah kat sbrg jaya...kalo tau ritu mst liza dah singgah umah kakwan kan?

Liza said...

Kak Wan~Kak Wan duk sana? Kalau tau, mesti la bgtau, suh mai tgk Liza kat sepital ritu. hehe..