Sunday, April 20, 2014

Senangnya Shopping Kat Zalora!!

Hari tu, Zalora Malaysia ada kasik kupon free untuk shopping di Zalora Malaysia. So minggu ni baru sempat nak redeem.

Disebabkan banyak sangat pilihan kasut kat sana, pening mata nak pilih. Huhu. Banyak sangat yang cantik-cantik.

At last, my hubby got one. Suka la shopping kat Zalora sebab website dia sangat mesra pengguna. Disebabkan kali pertama Liza register, Zalora kasik lagi RM20 introductory gift voucher.



Nike Lunarflash+ ni memang mengancam!

Untuk redeem kupon Zalora, just masukkan kod yang diberikan. Dan tekan 'Order now!'

Senang nak bayar sebab cara pembayaran dia macam-macam ada. Pilih je nak bayar melalui kad kredit, credit transfer, Cash On Delivery ataupun Kad Debit.  

Even kalau tersalah saiz, Zalora boleh pulangkan balik dengan percuma je kay! 

So, happy sangat-sangat shopping kat Zalora neh. 

Jimat duit belanja! 

Jimat juga masa parking dan berasak-asak jem di jalanraya.

Next time, boleh shopping lagi di sini. Jaket dia sangat menawan kalbu. ;)

~Thank you Zalora!~




5 comments:

anak Wan Salleh said...

i tersuke beli dekat zalora sebab jiran i ajar haha

Liza Yati said...

Anak Wan Salleh - macam slogan Zalora lak aku baca. Hahaha...

Cho Zila said...

memang mudah sediakan duitjer... ramai yang dah membeli di sini.. akak belum lagiler ...

Liza Yati said...

Cho Zila - ye la. Tp range harga dia ada yg murah Kak. Flat shoes RM49.90 boleh dpt dah. Hehe..

Nafira usof said...

sonokkan shopping on9 nih.
semua di hujung jari jer.
lagi best kalo ade payment cara COD kan.. lagi yakin nak shopping.. hehehehe