What I Wear For Special Event

Thursday, April 26, 2018

Assalamualaikum. Hari ni hari istimewa Liza. Hari yang akan dikenang sepanjang perkhidmatan. Yang bestnya, kali ni I excited to make up cecantik sebab nak naik pentas. Sebelum ni I tak pernah reti. Dan tak jugak rasa nak cuba. Mary Kay products is my push factor. Sebab bila cuba je macam best gilerh!

Tak caya? Meh la cuba set time SkinCare Class dengan Liza dulu and we try all the products. ;)

So today I choose all cosmetics from Mary Kay. This what I wear for today's event.
Jangan ketawakan mekap Liza kay. I am a newbie. Tak reti mekap-mekap muka ni. Apatah lagi mekap tebal-tebal. Huhu...

So, ni list kosmetik hari ni :
1. CC cream spf 15
2. Liquid foundation matte wear Ivory 5 (kod yang paling fair)
3. Pressed powder 
4. Eye primer
5. Mineral eye color (3 colors)
6. Brunette brow definer pencil
7. Ultimate mascara
8. Semi Shine Lipstick Tranquill Toffee
9. Last but not least Thinking of Love Eau De Parfume.

Fuhh, berjela jugak rasa. 

Apa yang special sangat yer hari ni?

Next entry I citer.....
:) 





1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)