Tuesday, May 17, 2011

Selamat Hari Guru

Rasanya masih belum terlambat untuk mengucapkan Selamat Hari Guru kepada semua warga guru di Malaysia dan kepada semua cikgu-cikgu yang telah mengajar aku dari tadika hingga ke sekolah menengah. Masih terkenang kenangan dan jasa semua cikgu-cikgu... Terima kasih cikgu!!

Di mana aku sempena 16 Mei 2011?


Kami di sini untuk meraikan Hari Guru 2011

Jauh benar kami raikannya tahun ni.

~Selamat Hari Guru~

*Actually mood blogging hilang sejak pregnant ni. Kenapa ya?*









5 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ada org cover perutla..hehe..ila pun tgok lama tak update..biasala kalu prgnt mmg mcm tue..ila dulu masaprgnt amana lagila rasa nak berenti keja..siappk kalau dok umah nak buat apa?? nak jual nasi lemak ke??

syamsiyati said...

perut mama liza dah nmpk...selamat hari guru..semoga menjadi guru yg cemerlang dan terbilang

ninieZUERYANNIE said...

selamat hari guru liza.. uihh jauhnye celebrate hari guru..

* yeay! dh nmpak dh perut tuh..

Liza said...

Baby~Bukan cover tu, lagi mau tunjuk. Haha.... Walau tak da mood cuba gak nak update minggu ni cerita Kuching...

Syamsiyati~Terima kasih kak Ati..

Ninie~Terima kasih... Dah 3 bulan lebih, harus nampak sket... (yer ke sikit? Cam dah 5 bulan jer org tgk..)

ninieZUERYANNIE said...

liza, 2nd pregnancy mmg rs cepat je perut naik kan?