Wednesday, June 8, 2011

Merdeka Beach

Lamanya tak ke sini. Express update hari ni sebab free Wi Fi ni 15 minit jer kawan2 yer.. Rindu sangat dengan blog ni dan blog kawan-kawan tapi apakan daya. Mood semakin hilang.......

Banyaknya cerita kawan-kawan yang Liza miss. Dan banyak juga cerita tak tercerita. Cuma baru-baru ni kami balik kampung dan berkampung di Pantai Merdeka. Percutian keluarga sambil berpiknik di tepi Pantai Merdeka. Nak cepat, korang layan dulu gamabar. Bila internet dah ok nanti, I'll update again. Rindu korang!!

Kami bakar kerang, ikan..

Macam biasa, budak ni memang suka posing depan-depan

Kecewa tak dapat mandi

Kami ke seberang beli belacan dan ikan bilis murah.... Sekilo RM14 jer..


.
Ni ada 3 family yang join.Budak-budak tu kelaparan setelah seharian memancing. Tapi mana ikannya?

K korang, nanti ada masa nak jalan-jalan umah korang.. Selamat bercuti










4 comments:

LYAfrina said...

sgt meriah bpiknik bersama family...

sarahsayangjiman said...

jgn ilang mooooooodddd...bosan la aku nnt.

ayu said...

wahhh..bestnyaaa....

Liza said...

Lya~asalkan bersama family, semuanya happy...

Sarah~Mood hilang, jap jap lagi mai balik. hehe

Ayu~:)