Semi D Pelangi Semenyih 2

Sunday, April 15, 2012

Hari tu kata nak upload gambar rumah semi D kat Pelangi Semenyih kat entri ni kan? So, ini dia rumah bakal jiran kami.

Laju jer kerja dorang kat sini.. [-(

Dipisahkan oleh jalan

Tak tahu la berapa harga semi D ni sekarang sebab semasa kami survey tahun lepas harganya dah mencecah RM600k. Tahun ni? Hrm..... Yang pasti bukan di bawah kemampuan kami lar (setakat ini...) Ceh, ada ayat penyedap hati plak....

Hartanah ni boleh buat pelaburan untuk masa depan kan?


4 comments:

Nigina said...

Yele skrg rumah mahalkan..klu rumah semi d mmg luar kemampuan kitaorg

irmafittaputri said...

betul2...buat pelaburan hartanah gerenti xpnh rugi..lupakan kete besar2...tu liability sahaja...nama pon sewa belikan

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila rasa ada kawan opis ila beli tau..perghhhhhhhhhhhhhh best betullah!!

Kesuma said...

Salam, saya memang berkenan sangat dekat area Pelangi semenyih 2 ni...... dah tengok masterplan dia, setiap fasa ada taman dan di kelilingi track untuk jogging.....