Friday, October 17, 2014

Pengembaraan di Madame Tussauds

Entri ni sepatutnya dah lama up. Tapi disebabkan blog dah ditutup, hati pun malas nak update. Cuma memikirkan nak catat benda-benda penting, gagahkan jugak update sket.

Mula-mula, my hubby tak nak pergi. Tapi, disebabkan aku yang beriya, so dia akur. Memandangkan kami amik pakej, jadi tiket masuk ke sini ada diskaun. So, selepas menikmati pemandangan di The Peak, kami terus masuk ke sini. Masuk aja ke sini, terus rasa glemer!! Haha.

Sebab semuanya artis-artis hebat menanti kat dalam. Jackie Chan yang sambut kami. Hehe.. tapi kaku tak bergerak lah.

Madame Tussauds ni sebenarnya adalah sebuah muzium patung lilin yang terdiri daripada artis terkenal. Tapi, kebanyakan aku tak kenal pun. Huhu..

Aku tak kenal pun artis ni. Tapi macam femes zaman 90an kan?

Hurm.. dia ni pun I tak kenai nama dia taw.

Yang kat bawah2 ni ada la yang kenal. Korang kenal tak?

Antara artis yang ada. ;)

Best jugak walau memula hubby cam tak nak masuk. Alih-alih dia yang beriya nak bergambar dengan Mr President. Haha.

Korang kena pergi sekali. Kat I-city pun ada kan? 

No comments: